ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

4ήμερη εκδρομή

Σαββάτο 23 Δεκεμβρίου έως Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Τιμή Συμμετοχής: 289€ το άτομο σε 2κλινο | 369€ σε 1κλινο*

*Πρωινό + Ρεβεγιόν βράδυ Παραμονής Χριστουγέννων + Ρεβεγιόν Χριστούγεννα μεσημέρι.

• 1η Μέρα: Αθήνα – Θεσσαλονίκη.
Ξεκινάμε νωρίς το πρωί από Αθήνα με προορισμό την πανέμορφη Θεσσαλονίκη, με ενδιάμεσες στάσεις. Φτάνουμε στην συμπρωτεύουσα νωρίς το μεσημέρι, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, φαγητό ή καφέ. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, (τακτοποίηση και ξεκούραση). Αργά το απόγευμα, προαιρετική βόλτα στην στολισμένη πόλη της Θεσσαλονίκης.

• 2η Μέρα: Λουτρά Πόζαρ – Έδεσσα – Εορταστικό Γεύμα.
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για τα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία. Εκεί όσοι επιθυμούν θα απολαύσουν τις θερμές πηγές για μπάνιο και χαλάρωση, και ελεύθερο χρόνο για καφέ δίπλα από τα Λουτρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ θα αναχωρήσουμε για το Royal Hotel, όπου θα απολαύσουμε εορταστικό γεύμα με ζωντανή μουσική, με θεά τον Θερμαϊκό κόλπο.

• 3η Μερα: Ονειρούπολη Δράμας – Χριστουγεννιάτικο τραπέζι – γκαλά.
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για προσκύνημα στον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο. Εν συνεχεία αναχώρηση για την πόλη της Δράμας, όπου θα επισκεφθούμε το θεαματικό πάρκο Ονειρούπολη, όπου θα έχουμε άπλετο χρόνο να απολαύσουμε την βόλτα μας στο μαγευτικό τοπίο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο γκαλά στην ειδυλλιακή αίθουσα δεξιώσεων στην γυάλινη γέφυρα του ξενοδοχείου μας.

• 4η Μέρα: Θεσσαλονίκη – Αθήνα.
Μετά το πρωινό μας, θα πάμε για μια χαλαρή βόλτα στην Θεσσαλονίκη, όπου θα επισκεφθούμε το Χριστουγεννιάτικο χωριό με την τεράστια αγορά. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ ή φαγητό και το απόγευμα αναχώρηση και επιστροφή στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

* 3 διανυκτερεύσεις στο Santa Beach Hotel 4*
* Πρωινό μπουφέ καθημερινά
* 2 εορταστικά δείπνα γκαλά
* Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν της εταιρίας μας
* Έμπειρος σύνοδος του γραφείο μας
* Φ.Π.Α.
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης
* Είσοδος στα Λουτρά Πόζαρ
* Φόροι διαμονής
* Δωρεάν είσοδος στην θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα και το γυμναστήριο του ξενοδοχείου

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό