Κ Υ Θ Η Ρ Α

3ήμερη Εκδρομή

Αναχωρήσεις:

16, 21, 26 Ιουλίου

1 Σεπτεμβρίου

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε 2κλινο ΒΒ:

16/7, 1/9: 175,00€

21/7, 26/7: 185,00€

1η ημέρα: Νεάπολη – Κύθηρα Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι της Νεάπολης. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το όμορφο νησί των Κυθήρων. Άφιξη στο γραφικό και βασικότερο λιμάνι των Κυθήρων, το Διακόφτι, και εν συνεχεία, αναχώρηση για το βορειανατολικό τμήμα του νησιού και την παραθαλάσσια Αγία Πελαγία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα αναχώρηση για τον γραφικό Αβλέμονα, όπου θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος για καφέ και προαιρετικό μπάνιο. Τέλος, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Κύθηρα Πρωινό και αναχώρηση για τη δυτική πλευρά του νησιού, στην περιοχή των Μυρτιδίων, όπου βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα προσκυνήματα των Κυθήρων, η Ιερά Μονή Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Η εικόνα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας είναι το πολυτιμότερο κειμήλιο του νησιού και είναι η απανταχού προστάτιδα των Κυθηρίων. Προσκύνημα και χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στους χώρους της Μονής. Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο παρακείμενο παραθαλάσσιο Καψάλι. Εδώ θα υπάρχει χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και περίπατο στα γραφικά στενά, προαιρετική επίσκεψη στο ενετικό φρούριο με τη μαγευτική θέα σε τρία πελάγη, τα Αντικύθηρα, αλλά ακόμη και την Κρήτη! Eπιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κύθηρα – Νεάπολη Πρωινό και στη συνέχεια, αναχώρηση για επίσκεψη στην Αγία Μόνη, με την πανοραμική θέα στο νησί και στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο Διακόφτι, όπου παίρνουμε το καράβι για τη Νεάπολη. Επίστροφή το βράδυ στην πόλη μας, με ενδιάμεσες στάσεις.

Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στα παραπάνω ξενοδοχεία στην Αγία Πελαγία.
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη – Κύθηρα – Νεάπολη.
Έμπειρος αρχηγός – Συνοδός.
Φ.Π.Α.


Δεν περιλαμβάνονται:

Ο φόρος δωματίων (6€ ανά δωμάτιο).