ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

4ήμερη εκδρομή

Μ. Παρασκευή 3 Μαΐου έως και Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου 2024


Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

Δίκλινο Δωμάτιο:  289,00 €.
Τρίκλινο Δωμάτιο:  289,00 €.
Μονόκλινο Δωμάτιο:  440,00 €.
Παιδί από 0 έως 4 ετών:  Δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων.
Παιδί από 5 έως 12 ετών:   175,00 € στο δωμάτιο των γονέων

1η ΜΕΡΑ:

ΑΘΗΝΑ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:

Αναχωρούμε για την Εκδρομή στην Χαλκιδική το Πάσχα 06.30 το πρωί από ομόνοια. Η πρώτη μας στάση για καφέ θα είναι στο ύψος της Λαμίας. ‘Έπειτα πραγματοποιούμε μία επιπλέον στάση για μεσημεριανό γεύμα και συνεχίζουμε για το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα την περιοχή της Καλλιθέας, όπου θα περάσουμε το Πάσχα μας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας Simantro Hotel 5* για τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου σε εκκλησάκι κοντά στην περιοχή και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο με νηστίσιμους και αρτύσιμους μπουφέδες. Τέλος Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ:

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ – (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ):

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας περνώντας από Πολύγυρο, Ιερισσό και Νέα Ρόδα για να καταλήξουμε στην Ουρανούπολη. Επιβίβαση για όσους το επιθυμούν στα τοπικά καράβια, για να κάνουμε την κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος (προαιρετικά έξοδα ατομικά ). Στην Κρουαζιέρα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη χερσόνησο του Άθω και να δούμε από απόσταση τις Μονές Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Σίμωνος και Παντελεήμωνος. Μετά το τέλος της κρου0αζιέρας επιστρέφουμε στην Ουρανούπολη με χρόνο για μεσημεριανό γεύμα και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα γιορτάσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης σε εκκλησάκι κοντά της περιοχής. Επιστροφή στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για το Αναστάσιμο δείπνο με πλούσιους μπουφέδες και την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα.

3η ΜΕΡΑ:

(ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ) – ΨΗΣΙΜΟ ΟΒΕΛΙΑ:

Μετά το πρωινό μας γύρο στις 11.00 το πρωί, θα ακολουθήσει γλέντι με μεζέδες και ούζο στους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα θα ψήνονται τα αρνιά. Σας προσκαλούμε να μοιρασθείτε μαζί μας την χαρά του ψησίματος του Οβελία μέσα στον ελαιώνα του ξενοδοχείου και δίπλα στην θάλασσα. Ενώ κατά την διάρκεια του ψησίματος επαγγελματίες χορευτές θα χορέψουν μαζί σας Παραδοσιακούς Χορούς. Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική και μια Πασχαλινή Πανδαισία εδεσμάτων σε μπουφέ ενώ ο Οβελίας και το Κοκορέτσι θα έχουν την τιμητική τους. Το απόγευμα θα έχουμε μικρή περιήγηση και γνωριμία σε κάποια από τα χωριά της Κασσάνδρας.

4η ΜΕΡΑ:

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ:

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Πραγματοποιούμε προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου – Αγίου Παϊσίου. Στην Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη ς και ο τάφος του Αγίου Παϊσίου. ( Μεγάλη προσοχή για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν το μοναστήρι σχετικά με την ενδυμασία: Οι Γυναίκες επισκέπτονται τον χώρο μόνο με μακριές φούστες & και οι άνδρες μόνο με μακριά παντελόνια ).Στην συνέχεια επισκεπτόμαστε την πόλη της Θεσσαλονίκης με μικρό χρόνο στην διάθεσή μας για περιήγηση και καφέ. Τέλος παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα μας με κάποιες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν της εταιρίας μας.
3 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Simantro Hotel 5*.
3 Πρωινά και 2 Δείπνα σε μπούφε στο ξενοδοχείο.
Το αναστάσιμο δείπνο με Ζωντανή Μουσική και το Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακούς χορούς.

Ψήσιμο Οβελία στο ξενοδοχείο.
Πασχαλινές λαμπάδες.
Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Συνοδός του γραφείου μας.
Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
Φ.Π.Α.


Δεν περιλαμβάνει:

Εισιτήρια σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.
Ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.
Ο φόρος διαμονής όπου καταβάλετε στο ξενοδοχείο 1,5€ με 2€ την ημέρα το δωμάτιο.