ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΕΔΕΣΣΑ – ΠΕΤΡΙΝΟ ΧΩΡΙΟ

Παρασκευή 23 έως και Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024


Τιμή συμμετοχής:
Δίκλινο δωμάτιο: 179,00€
Τρίκλινο δωμάτιο: 179,00€
Μονόκλινο δωμάτιο: 239,00€
Παιδιά Από 0 έως 4 ετών: Δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων.
Παιδιά Από 5 έως 12 ετών: 115,00€ στο δωμάτιο των γονέων.

1 ΗΜΕΡΑ:

Αναχωρούμε για την Τριήμερη εκδρομή Καϊμακτσαλάν Λουτρά Πόζαρ 08.00 από Ομόνοια, για το ύψος της Λαμίας όπου θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας στάση για καφεδάκι. Κατόπιν συνεχίζουμε για το ύψος του Κορινού όπου θα πραγματοποιήσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα. Ύστερα παίρνουμε τον δρόμο για τα Λουτρά Πόζαρ και τους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν που βρίσκονται δίπλα από τις όχθες του θερμοπoτάμου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και έπειτα αναχωρούμε για τα Εντυπωσιακά Λουτρά Πόζαρ με σταθερή θερμοκρασία 37οC.Οί πηγές διασχίζουν το βουνό δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εικόνα για τον επισκέπτη. Τα Λουτρά φημίζονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και τα ιαματικά θεραπευτικά νερά τους. Εκεί θα έχουμε στην διάθεση μας χρόνο για μπάνιο και χαλάρωση. Ύστερα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό μας γεύμα αναχωρούμε για το Παλαιό Άγιο Αθανάσιο που αποτελεί παραδοσιακό οικισμό του όρους Καϊμακτσαλάν, στην κορυφή Πιπερίτσα, δίπλα στη λίμνη Βεγορίτιδα σε υψόμετρο 1.200 μέτρα. Ο διατηρητέος οικισμός του Αγίου Αθανασίου χτίστηκε στα τέλη του 16ου αιώνα και κατοικούνταν ως τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Η παραδοσιακή μακεδονίτικη αρχιτεκτονική του Αγίου Αθανασίου βασίζεται στην πελεκητή πέτρα και το ξύλο. Τα πέτρινα σπίτια του οικισμού με τις θαυμάσιες κεραμοσκεπές είναι ο λόγος για τον οποίο ο Άγιος Αθανάσιος ονομάζεται και Πέτρινο Χωριό. Εκεί θα έχουμε παραμονή για το μεσημεριανό μας γεύμα και το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο για τα λουτρά έχοντας στην διάθεση μας χρόνο για μπάνιο και χαλάρωση. Τέλος επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο με συνοδεία μουσικής και διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Έδεσσα για επίσκεψη στο πάρκο των ορμητικών καταρρακτών που τροφοδοτούνται από τα νερά του Άγρα και βρίσκονται στην άκρη βράχου σε ένα μοναδικό γεωπάρκο σμιλεμένο από το νερό γνωστό και ως ‘φρύδι της πόλης, στάση για καφέ. Από εδώ θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για γεύμα και καφέ.

2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Paradosiako Hotel 3*,

2 πρωινά και 2 Δείπνα (Το ένα δείπνο του Σαββάτου θα είναι με συνοδεία μουσικής),

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν της εταιρίας μας,

Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα,

Συνοδός του γραφείου μας,

Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης,

Φ.Π.Α.


Δεν Περιλαμβάνονται:

– Εισιτήρια σε χώρους η μουσεία.

– Ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.

– Ο φόρος διαμονής του ξενοδοχείου.