ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Αναχωρήσεις:

Σάββατο 29 Ιουνίου έως και Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024


Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

Δίκλινο/τρίκλινο : 345,00

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί από την πόλη μας. Μέσω Ιονίας Οδού και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην ΚΑΒΑΛΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ: Νωρίς το πρωί, αναχώρηση για το τελωνιακό φυλάκιο των Κήπων (απαραίτητη η ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες). Μέσω Ραιδεστού, άφιξη στην Κωνσταντινούπολη και επίσκεψη στο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ και τη ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για επίσκεψη στην θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ με τα φημισμένα ψηφιδωτά της. Στη συνέχεια, θα δούμε το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ, τον ιστορικό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ με τους οβελίσκους. Η ξενάγησή μας συνεχίζεται με επίσκεψη στη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ. Στάση για φαγητό. Το απόγευμα προαιρετική κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και επίσκεψη στο ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, το μεγαλοπρεπές παλάτι με την πληθώρα συλλογών έργων τέχνης. Μετάβαση στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο στα σοκάκια του νησιού. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Χαρείτε την απογευματινή σας βόλτα και τον καφέ σας στην περίφημη ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ ή στον όμορφο πεζόδρομο του ΠΕΡΑΝ. Το βράδυ, προαιρετική μετάβαση στην περιοχή ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ με τις ξακουστές ταβέρνες. Αργότερα, επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ με τα 4.000 καταστήματα. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια σας. Εδώ θα αποχαιρετίσουμε την όμορφη Κωνσταντινούπολη και, περνώντας από την πόλη ΡΑΙΔΕΣΤΟ, θα φθάσουμε στο τελωνείο των Κήπων για τον απαραίτητο τελωνιακό έλεγχο. Στην συνέχεια άφιξη στην όμορφη πόλη της ΞΑΝΘΗΣ και διανυκτέρευση.
6η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση την επιστροφή μας. Τέλος, έπειτα από ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Μεταφορές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
Ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη, 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό.
Ξενοδοχείο 3* στην Καβάλα, 1 διανυκτέρευση με πρωινό.
Ξενοδοχείο 3* στην Ξάνθη, 1 διανυκτέρευση με πρωινό.
Ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη.
Αρχηγός/ συνοδός του γραφείου μας.


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.
Επίσκεψη στα Πριγκηπόννησα.
Κρουαζιέρα στο Βόσπορο.

Φόροι Διαμονής και Checkpoints (20€)