5ήμερη Εκδρομή

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ

Αναχωρήσεις:

15, 22, 29 Ιουλίου

5, 26 Αυγούστου

2 Σεπτεμβρίου

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο ΒΒ:

15/7, 22/7, 29/7: 365,00€

5/8, 26/8: 395,00€

2/9: 345,00€

1Η ΗΜΕΡΑ

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. Στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΠΑΤΡΑ επιβίβαση στο καράβι(γεύμα προαιρετικό) άφιξη στο λιμάνι της ΣΑΜΗΣ. Συνεχίζουμε για το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ IONIAN PLAZA ‘’ 4**** στην κεντρική πλατεία. Ελεύθεροι για βόλτα και φαγητό. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τις ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ, το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο του νησιού. Συνεχίζοντας τον γύρο της ΛΑΣΗΣ θα φτάσουμε στην όμορφη αμμώδης παραλία ΜΑΚΡΥΣ & ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ με τα καταγάλανα νερά, παραμονή για μπάνιο. Εν συνεχεία για το κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ, ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με το γραφικό λιμανάκι, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. (Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα περάσουμε πάνω από την γραφική ΑΣΣΟ και την γνωστή παραλία του ΜΥΡΤΟΥ θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα). Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Μονή του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ που φυλάσσεται το πόδι του Αγίου επίσκεψη. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι του ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι ο πολιούχος του νησιού και φυλάσσεται το σκήνωμά του, επίσκεψη. Κατόπιν για το Σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ στάση. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Λιμνοσπήλαιο της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ. Συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό της ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Ελεύθεροι για βόλτα στην πόλη (Προαιρετική επίσκεψη παίρνοντας το Φ/Μ για να περάσουμε απέναντι στο ΛΗΞΟΥΡΙ για περίπατο και καφέ). Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. (Προαιρετικά) όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια ημερήσια κρουαζιέρα στην γειτονική ΙΘΑΚΗ, την πατρίδα του Οδυσσέα ( Πρώτη στάση η παραλία ΓΙΔΑΚΙ για μπάνιο, επόμενη στάση το ΒΑΘΗ για καφέ και βόλτα, συνεχίζουμε για το ΚΙΟΝΙ γεύμα(προαιρετικό) και στην παραλία ΑΜΟΥΔΙ για μπάνιο για να καταλήξουμε στην ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ) (Με αναχώρηση στις 9.30π.μ. και επιστροφή στις 17.30μ.μ. ΤΙΜΗ: 45 euro).Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθεροι για βόλτα και φαγητό στην πλατεία του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ με τα φιδάκια. Συνεχίζουμε για την όμορφη παραλία της ΣΚΑΛΑΣ παραμονή, μπάνιο. Κατόπιν για ΠΟΡΟ, γεύμα και επιβίβαση στο καράβι για ΚΥΛΛΗΝΗ – ΠΑΤΡΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

1) Το εισιτήριο του πούλμαν,

2) το ξενοδοχείο ‘’ IONIAN PLAZA ‘’ 4**** στην πλατεία του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ σε δίκλινα δωμάτια,

3) Τα 4 πρωινά σε μπουφέ,

4) Τα εισιτήρια των καραβιών ΚΥΛΛΗΝΗ-ΠΟΡΟ-ΚΥΛΛΗΝΗ A/R,

5) Αρχηγό – Συνοδό,

6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο,

7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),

8) Φ.Π.Α.