Ι Ω Α Ν Ν Ι Ν Α

ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ – ΠΑΡΓΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ

3ήμερη Εκδρομή

Παρασκευή 2 έως και Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε 2κλινο ΗΒ: 235,00€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/8/2024

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΣΕΑ ΒΕΛΟΥ Ε.Ο. στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ στάση καθ’ οδόν και φτάνουμε στο ΜΕΝΙΔΙ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΑΡΤΑ και φτάνουμε στο ΜΠΙΖΑΝΙ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο με τα Κέρινα Ομοιώματα(έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για ΙΩΑΝΝΙΝΑ, με προαιρετική μετάβαση(έξοδα ατομικά) στο ΝΗΣΑΚΙ της Παμβώτιδας το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της πόλης αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλί Πασά. Το νησάκι περιβάλλεται από οκτώ Μοναστηριακά συγκροτήματα. Εμείς θα επισκεφτούμε το πιο σημαντικό τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου στα κελιά του σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλί Πασά και τον θανάτωσαν. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια με τα εξαίρετα δείγματα λαϊκής τέχνης και τα παραδοσιακά γιαννιώτικα γλυκά απ’ όπου θα μπορέσουμε να ψωνίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ GRAND SERAI CONGRESS & SPA ‘’ 5***** που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/8/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση μέσω της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για ΠΑΡΓΑ επιβίβαση στο βενζινόπλοιο για να φτάσουμε στο όμορφο νησάκι του Ιονίου τους ΠΑΞΟΥΣ, το οποίο περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση και δαντελωτές ακρογιαλιές, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στην ΠΑΡΓΑ. Εν συνεχεία για το ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/8/2024

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το όμορφο ΜΕΤΣΟΒΟ που είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1150μ. στην οροσειρά της Πίνδου, με τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτήρια από πέτρα και ξύλο, τα γραφικά σοκάκια, τα αξιοθέατα όπως το Αρχοντικό του Τοσίτσα, την πινακοθήκη του Αβέρωφ, την Μητρόπολη της Αγ. Παρασκευής και τα μοναδικά προϊόντα παραγωγής τους, στάση. Εν συνεχεία για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΛΑΜΙΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

1) Το εισιτήριο του πούλμαν.

2) το ξενοδοχείο “GRAND SERAI CONGRESS & SPA” 5* στο κέντρο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ σε 2κλινα δωμάτια.

3) 2 πρωινά σε μπουφέ.

4) 2 δείπνα σε μπουφέ.

5) Αρχηγό – Συνοδό.

6) τα εισιτήρια του καραβιού A/R για ΠΑΞΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ.

7) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (α.30 – v.5073/2023) του ξενοδοχείου.

8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (Tour Operator).

9) Φ.Π.Α.